Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Huisartsen

> Maak direct online een afspraak

Hebt u een gezondheidsvraag aan uw huisarts?

Of wilt u een afspraak maken met uw huisarts? Neemt u dan contact op met één van onze 5 gezondheidscentra bij u in de buurt in Leidsche Rijn. Een centrumassistente staat u graag te woord en stelt u een aantal vragen. Dankzij haar opleiding kan ze veel gezondheidsvragen al telefonisch beantwoorden. En om zeker te zijn dat u een goed advies krijgt, bespreekt de centrumassistente het gegeven advies altijd met de huisarts.

Wellicht wilt u de huisarts ook graag persoonlijk spreken. In dat geval wordt een afspraak gemaakt die 10 minuten duurt. Denkt u langer tijd nodig te hebben? Vraag dan om een dubbel consult.

De centrumassistente maakt uitsluitend afspraken voor:

  • de huisartsen;
  • het assistentenspreekuur;
  • de praktijkondersteuners (POH) Somatiek en GGZ.

Met een andere arts of therapeut in het gebouw kunt u rechtstreeks contact opnemen.

Kijk ook eens op Thuisarts.nl voor antwoorden op uiteenlopende gezondheidsvragen. 

N.B. tot 24 uur voor de afspraak kunt u deze kosteloos per mail of telefonisch afzeggen. Anders brengen wij u € 15,00 in rekening voor een 10 minuten consult en € 30,00 voor een 20 minuten consult. De zorgverzekering vergoedt geen afspraken die u niet nakomt. En wij zijn verplicht dit te melden.

Selecteer hieronder de gewenste locatie en bekijk direct het huisartsenteam en de openingstijden en spreekuren.

N.B. De huisartsen werken in duo's of een trio, omdat ze niet iedere werkdag beschikbaar zijn vanwege studie, onderzoek en parttime dienstverband. Op deze manier hebt u wel zoveel mogelijk contact met een huisarts die u kent.

 

> Maak direct online een afspraak
reclamebureau anno nu ifthen.nl