Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Huisartsen

> Maak direct online een afspraak

Hebt u een gezondheidsvraag aan uw huisarts?

Of wilt u een afspraak maken met uw huisarts? Neemt u dan contact op met één van onze 5 gezondheidscentra bij u in de buurt in Leidsche Rijn. Een centrumassistente staat u graag te woord en stelt u een aantal vragen. Dankzij haar opleiding kan ze veel gezondheidsvragen al telefonisch beantwoorden. En om zeker te zijn dat u een goed advies krijgt, bespreekt de centrumassistente het gegeven advies altijd met de huisarts.

Wellicht wilt u de huisarts ook graag persoonlijk spreken. In dat geval wordt een afspraak gemaakt die 10 minuten duurt. Denkt u langer tijd nodig te hebben? Vraag dan om een dubbel consult.

De centrumassistente maakt uitsluitend afspraken voor:

  • de huisartsen;
  • het assistentenspreekuur;
  • de praktijkondersteuners (POH) Somatiek en GGZ.

Met een andere arts of therapeut in het gebouw kunt u rechtstreeks contact opnemen.

Kijk ook eens op Thuisarts.nl voor antwoorden op uiteenlopende gezondheidsvragen. 
 

Nieuw: Het LRJG biedt de SMS service aan voor onze patiënten. Als u een afspraak heeft op het spreekuur en u heeft uw 06-nummer achtergelaten, dan ontvangt u een SMS service bericht om u te herinneren aan de datum en tijd. De SMS krijgt u voorafgaand aan de afspraak. Controleert u bij het maken van een afspraak of wij het juiste o6 nummer van u hebben?

Ontvangt u liever geen bericht? Dan kunt u zich bij de assistent afmelden voor deze service.

N.B. tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos de afspraak telefonisch afzeggen. Een afspraak bij de Praktijkondersteuner (POH) dient u 48 uur van te voren af te zeggen. Op deze manier kunnen wij tijdig de plek opvullen voor een andere patiënt die zorg nodig heeft. Daarnaast voorkomt u dat er bij u € 15,00 voor een 10 minuten consult of  € 30,00 voor een 20 minuten consult in rekening wordt gebracht. Dit kunt u niet declareren bij de zorgverzekering, deze vergoedt geen afspraken die u niet nakomt.En wij zijn verplicht dit te melden.


Selecteer hieronder de gewenste locatie en bekijk direct het huisartsenteam en de openingstijden en spreekuren.

N.B. De huisartsen werken in duo's of een trio, omdat ze niet iedere werkdag beschikbaar zijn vanwege studie, onderzoek en parttime dienstverband. Op deze manier hebt u wel zoveel mogelijk contact met een huisarts die u kent.

 

> Maak direct online een afspraak
reclamebureau anno nu ifthen.nl