Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

12/11/2021

Themamiddag Dappere dokters, dappere ouderen

Op vrijdagmiddag 26 november vindt de themamiddag ‘Dappere dokters, dappere ouderen’ plaats in De Schalm in De Meern. Het is een samenwerking van ouderenbond KBO Leidsche Rijn, Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen (NUZO) en Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra (LRJG).

In gesprek over het ouder worden
We krijgen er allemaal een keer mee te maken, ouder worden. Ook als we niets mankeren, komt er een moment dat er vragen opkomen. Wat als …? Waar kan ik dan terecht? Tijdens de themamiddag staat het belang van het in gesprek gaan met uw huisarts/zorgverlener over het ouder worden en optimale zorg centraal. De film ‘De Dappere Patiënt’ wordt getoond, waarna er in groepjes over dit onderwerp wordt nagepraat. Namens Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra zijn huisarts Mariëtte van de Heuvel en verpleegkundig specialist Sandra Agterberg-Harink aanwezig om vragen te beantwoorden.

Tijden
De bijeenkomst begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur.

Meld u gratis aan
Wilt u graag bij de themamiddag aanwezig zijn? Meld u dan aan via e-mail kbo-activiteiten@ziggo.nl. Is mailen lastig voor u? Neem dan telefonisch contact op via 030-6774422.

reclamebureau anno nu ifthen.nl