Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

14/05/2019

SMS service voor uw afspraak

Vanaf medio mei biedt het LRJG de SMS-service aan. Als u een afspraak heeft op het spreekuur en u heeft uw 06-nummer achtergelaten, dan ontvangt u een SMS service bericht om u te herinneren aan de datum en tijd. Dat is erg handig! Controleert u bij het maken van een afspraak of wij het juiste mobiele nummer van u hebben?

Ontvangt u liever geen bericht? Dan kunt u zich bij de assistent afmelden voor deze service. Let wel dat bij het niet tijdig wijzigen van een afspraak wij kosten in rekening brengen die u niet kunt declareren bij de zorgverzekeraar.
 
De SMS krijgt u voorafgaand aan de afspraak. Wilt u daarna de afspraak wijzigen, dan bent u eigenlijk al te laat. Wij adviseren u om wijzigingen ruim van te voren door te geven aan de desbetreffende locatie van LRJG.

Verzetten/annuleren van de afspraak
U heeft tot 24 uur (voor de afspraak) de tijd om de afspraak bij de huisarts, assistente, praktijk-verpleegkundig specialist of apotheker-farmacotherapeut (bij locatie Parkwijk) kosteloos te verzetten. 
Voor een afspraak bij de praktijkondersteuner (POH) heeft u tot 48 uur om de afspraak kostenloos te verzetten. Dit is omdat deze afspraken langer duren en minder makkelijk meteen weer ingevuld worden.
 
Meldt u dus tijdig af, dan voorkomt u een rekening thuis en wij kunnen de plek opvullen voor een andere patiënt die zorg nodig heeft.

reclamebureau anno nu ifthen.nl