Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

28/04/2017

Reminder: online een afspraak maken is zo gedaan

Het grote voordeel van online een afspraak maken, is dat u niet vastzit aan kantoortijden om contact met ons op te nemen. U hoeft ons niet te bellen, staat niet in de wacht en u kunt via de website zelf kiezen uit verschillende tijdstippen. Kortom: u maakt de afspraak op een moment dat u tijd heeft, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Toch blijkt in de praktijk dat nog niet iedereen weet dat wij deze service bieden. Wij leggen u daarom graag nog eens uit hoe het werkt, zodat u ook profiteert van meer gemak.

 

Afspraken maken en meer

U kunt via de website van Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra een afspraak voor een consult met de huisarts inplannen. Daarnaast kunt u nog veel meer zelf regelen. Door in te loggen met uw DigiD-code kunt u uw gemaakte afspraak op een later moment wijzigen bijvoorbeeld. Maar ook een herhaalrecept aanvragen, een e-consult met een zorgverlener aanvragen, uw medische dossier inzien of uw labuitslagen bekijken, doet u via de website van uw LRJG-gezondheidscentrum. Voor enkel het plannen van een afspraak hoeft u overigens niet in te loggen met uw DigiD-code.

 

Hoe werkt het?

Iedereen die ingeschreven staat bij LRJG kan gebruik maken van onze online dienst. U gaat eerst naar de overkoepelende website van onze gezondheidscentra  www.lrjg.nl. Op de homepage ziet u waarschijnlijk direct de in het oog springende oranje balk die u uitnodigt om online een afspraak te maken. Door erop te klikken, belandt u op een pagina waar u uw eigen praktijk kunt kiezen. Daar vult u uw gegevens (naam, geboortedatum en telefoonnummer) in. Vervolgens wordt u gevraagd om aan te geven wie uw huisarts (of huisarts in opleiding) is. Beschrijf wat de klacht of reden van uw afspraakaanvraag is en kies een datum en tijdstip die u het beste uitkomen. Daarna bevestigt u uw gemaakte keuze. Zodra u de bevestiging in het scherm ziet, is de afspraak definitief. Wat even goed is om te weten, is dat u geen bevestigingsmail van de afspraak ontvangt.

 

reclamebureau anno nu ifthen.nl