Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

22/09/2016

Pilot online afspraak maken zonder DigiD - Julius Online

Op dit moment vindt een pilot plaats bij LRJG, waarbij u de mogelijkheid krijgt om online direct een afspraak te maken met uw huisarts, zonder dat u hoeft in te loggen en een DigiD nodig hebt. Makkelijk om even tussendoor te doen, zonder dat u hoeft te bellen.

Hoe maakt u online een afspraak?

Op de homepage ziet u een oranje balk ‘Klik hier om online een afspraak te maken’. Als u hierop klikt, komt u in een scherm waar u uw praktijk kunt kiezen voor een afspraak.

Vervolgens vult u uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in. U dient daarna uw eigen huisarts of huisarts in opleiding te kiezen. Beschrijf dan uw klacht en kies een datum en tijdstip waarop u kunt komen. Alleen als u ingeschreven staat bij LRJG, kunt u hiervan gebruik maken.

Afspraak wijzigen of terugzien

U krijgt geen bevestigingsmail van de afspraak. Als u uw afspraak wilt wijzigen of terugzien, dan moet u wel inloggen in Julius Online.

In deze online gezondheidsdesk kunt u bovendien een samenvatting van uw medisch dossier inzien, afspraken maken en wijzigen, of een e-consult aanvragen bij één van uw zorgverleners. Daarnaast is het mogelijk om herhaalrecepten aan te vragen en uw laboratoriumgegevens in te zien.

Na de pilot kijken we hoe deze proef bevallen is en of we deze mogelijkheid blijven aanbieden.

reclamebureau anno nu ifthen.nl