Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Opening nieuw wijkbureau
29/04/2019

Opening nieuw wijkbureau

Het weekend van 17 t/m 19 mei is het openingsweekend van het prachtige, nieuwe en duurzame wijkbureau Leidsche Rijn. De Gezonde Wijkalliantie LRVdM maakt hier onderdeel van uit en presenteert zich op zaterdag 18 mei op de netwerkbijeenkomst van Leidsche Rijn Maken We Samen. U bent dan van harte welkom om het nieuwe gebouw te bekijken en te horen wat de Gezonde Wijkalliantie doet rondom eenzaamheid in Leidsche Rijn. Ook ontmoet u de mensen die zich hiermee bezig houden, vanuit medische hoek, vanuit welzijnshoek en vanuit betrokkenheid met Leidsche Rijn en Leidsche Rijners.

> Verder lezen
Extra ondersteuning bij zorg voor jeugd
26/04/2019

Extra ondersteuning bij zorg voor jeugd

Hebt u hulp of zorg nodig voor uw kind? Dan kunt u terecht bij uw huisarts, het centrum voor jeugd en gezin of het buurtteam in uw wijk of buurt. Alle zorgverleners werken samen met elkaar én met ouders en kind als ‘team in de buurt’. Om u en uw kind nog beter te kunnen helpen zijn huisartsen, buurtteams en de gemeente sinds 1 april een project gestart waarbij huisartsen extra ondersteuning krijgen in de praktijk.

> Verder lezen
Train je etalagebenen
25/04/2019

Train je etalagebenen

Last van etalagebenen? Voor behandeling kunt u bij de fysiotherapeuten van LRJG terecht. Specialisten Meyke Schortingshuis en Sander Perry zijn beiden lid van claudicationet waardoor de behandeling vergoed wordt vanuit de basisverzekering.

> Verder lezen
Ouderdomsklachten? Kom in actie!
24/04/2019

Ouderdomsklachten? Kom in actie!

Ouderdom komt helaas met gebreken. Maar wij kunnen u helpen zo fit mogelijk te blijven. Hoe? Doe mee aan de MOVE YOURSELF screening en werk aan een goed voorbereide toekomst!

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl