Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

De vakantiekilo’s eraf
04/10/2019

De vakantiekilo’s eraf

De zomervakantie zit erop. Hopelijk heeft u ontzettend genoten van het mooie weer, een bijzondere reis of een fijne tijd met familie of vrienden. Maar misschien heeft het u ook wat extra bagage gebracht, de zogenoemde ‘vakantiekilo’s’. Onze fysiotherapeut Lilly Alefs weet veel van een gezonde leefstijl, beweging en voeding en heeft daarom tips om deze (of andere) kilo’s op een gezonde en realistische manier kwijt te raken!

> Verder lezen
Samenwerking hospice
23/09/2019

Samenwerking hospice

Per 1 juni heeft LRJG een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Johannes Hospitium in Vleuten. Dokter Smits-Pelser is hierdoor niet alleen werkzaam meer als huisarts, maar ook als hospice-arts. De kennis die ze hier opdoet deelt zij met haar collega’s in de wijk. Daarnaast wil LRJG in de toekomst projecten opzetten om de palliatieve zorg in het hospice en bij de mensen thuis te verbeteren.

> Verder lezen
Feestelijke opening locatie Leidsche Rijn Centrum
22/08/2019

Feestelijke opening locatie Leidsche Rijn Centrum

In maart 2019 zijn we gestart op onze nieuwe vestiging. Bent u benieuwd hoe deze nieuwe locatie er van binnen uitziet? Kom gerust kijken op onze feestelijke opening!

> Verder lezen
SMS service voor uw afspraak
14/05/2019

SMS service voor uw afspraak

Vanaf medio mei biedt het LRJG de SMS-service aan. Als u een afspraak heeft op het spreekuur en u heeft uw 06-nummer achtergelaten, dan ontvangt u een SMS service bericht om u te herinneren aan de datum en tijd. Dat is erg handig! Controleert u bij het maken van een afspraak of wij het juiste mobiele nummer van u hebben?

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl