Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Omgaan met Chronische Pijn
31/01/2020

Omgaan met Chronische Pijn

Chronische pijn kan uw leven en dat van uw (directe) omgeving behoorlijk beïnvloeden. Heeft u chronische pijn en wilt u daar meer over weten? Kom dan op 12 februari 2020 om 19.00 uur naar de locatie van Indekerngezond in Utrecht voor een gratis voorlichtingsavond. U leert dan onder andere wat u zelf kunt doen tegen de pijn.

> Verder lezen
Ontspannen kunt u leren
31/01/2020

Ontspannen kunt u leren

Heeft u last van (extreme) vermoeidheid, een gespannen gevoel, maagklachten, bent u down of heeft u last van concentratieverlies? Een ontspanningscursus zou een goede remedie kunnen zijn. Ook werkt het vaak goed tegen onrust in uw lijf, piekeren, prikkelbaarheid, duizeligheid, een verhoogde ademhaling, overmatig zweten en labiliteit.

> Verder lezen
Vergoedingen fysiotherapie
30/01/2020

Vergoedingen fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten hebben voor u op een rijtje gezet voor welke aandoeningen u vanuit de basisverzekering fysiotherapievergoeding kunt krijgen. Houd er echter wel rekening mee dat als een behandeling onder de basisverzekering valt, dit ook altijd onder het eigenrisico valt. Dit geldt ook voor bloedonderzoek, röntgenonderzoek, ziekenhuisbezoek etc.

> Verder lezen
Veranderingen in de jeugdhulp
16/01/2020

Veranderingen in de jeugdhulp

Sinds 1 januari 2020 zijn er nog twee zorgaanbieders van specialistische jeugdhulp in heel Utrecht, namelijk KOOS Utrecht en Spoor030. Beide zijn samenwerkingsverbanden van aanbieders die de afgelopen jaren al actief waren in Utrecht. Om bij deze specialistische jeugdhulp terecht te komen, heeft u een verwijzing nodig van uw huis- of jeugdarts, het buurtteam, SAVE of een medisch specialist. 

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl