Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Feestelijke opening locatie Leidsche Rijn Centrum
22/08/2019

Feestelijke opening locatie Leidsche Rijn Centrum

In maart 2019 zijn we gestart op onze nieuwe vestiging. Bent u benieuwd hoe deze nieuwe locatie er van binnen uitziet? Kom gerust kijken op onze feestelijke opening!

> Verder lezen
SMS service voor uw afspraak
14/05/2019

SMS service voor uw afspraak

Vanaf medio mei biedt het LRJG de SMS-service aan. Als u een afspraak heeft op het spreekuur en u heeft uw 06-nummer achtergelaten, dan ontvangt u een SMS service bericht om u te herinneren aan de datum en tijd. Dat is erg handig! Controleert u bij het maken van een afspraak of wij het juiste mobiele nummer van u hebben?

> Verder lezen
Opening nieuw wijkbureau
29/04/2019

Opening nieuw wijkbureau

Het weekend van 17 t/m 19 mei is het openingsweekend van het prachtige, nieuwe en duurzame wijkbureau Leidsche Rijn. De Gezonde Wijkalliantie LRVdM maakt hier onderdeel van uit en presenteert zich op zaterdag 18 mei op de netwerkbijeenkomst van Leidsche Rijn Maken We Samen. U bent dan van harte welkom om het nieuwe gebouw te bekijken en te horen wat de Gezonde Wijkalliantie doet rondom eenzaamheid in Leidsche Rijn. Ook ontmoet u de mensen die zich hiermee bezig houden, vanuit medische hoek, vanuit welzijnshoek en vanuit betrokkenheid met Leidsche Rijn en Leidsche Rijners.

> Verder lezen
Extra ondersteuning bij zorg voor jeugd
26/04/2019

Extra ondersteuning bij zorg voor jeugd

Hebt u hulp of zorg nodig voor uw kind? Dan kunt u terecht bij uw huisarts, het centrum voor jeugd en gezin of het buurtteam in uw wijk of buurt. Alle zorgverleners werken samen met elkaar én met ouders en kind als ‘team in de buurt’. Om u en uw kind nog beter te kunnen helpen zijn huisartsen, buurtteams en de gemeente sinds 1 april een project gestart waarbij huisartsen extra ondersteuning krijgen in de praktijk.

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl