Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Ander gesprek
06/04/2020

Ander gesprek

Scholing voor gezondheidsgericht gesprek levert mooie resultaten op

Als je eenzaam bent, voel je je misschien niet optimaal fit. En als je een ziekte hebt kun je je toch gezond voelen. Als zorgverleners hierover in gesprek gaan met de patiënt ontstaat een ‘ander gesprek’.

> Verder lezen
App voor Corona-Check
26/03/2020

App voor Corona-Check

Wij ons voorstellen dat u zich in deze onzekere tijd afvraagt: heb ik corona?

Met de OLVG-coronacheck app kunt u dit controleren. Deze app is in Amsterdam gestart en is daar een groot succes. Vanaf nu is de app ook in onze regio beschikbaar.

> Verder lezen
Oproep: mondkapjes voor huisartsen
20/03/2020

Oproep: mondkapjes voor huisartsen

Door het stilvallen van productie en transport wereldwijd is er inmiddels een tekort aan mondkapjes ontstaan. Wij doen hierbij een dringende oproep: Bent u toevallig thuis of op uw werk in het bezit van nog verpakte mondkapjes (ffp1-2-of 3), breng ze naar uw huisartsenpraktijk!

> Verder lezen
Veilige patiëntenzorg voor iedereen in Leidsche Rijn
19/03/2020

Veilige patiëntenzorg voor iedereen in Leidsche Rijn

Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra hebben maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus in te dammen en toch veilig patiëntenzorg te kunnen bieden.

Vanaf maandag 16 maart worden patiënten met luchtwegklachten op één locatie – Gezondheidscentrum Terwijde – geconcentreerd, indien zij echt noodzakelijk door de huisarts moeten worden gezien. Minder ernstige klachten worden zoveel mogelijk via een telefonisch consult behandeld, zodat fysiek contact tot een minimum wordt beperkt.

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl