Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Ontspanningscursus
09/08/2018

Ontspanningscursus

Herkent u: (extreme) vermoeidheid, onrust in uw lijf, een gespannen gevoel, piekeren, een down gevoel, prikkelbaarheid, duizeligheid, verhoogd ademhalen, overmatig zweten, maagklachten, concentratieverlies en/of dat u snel emotioneel bent?

> Verder lezen
Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge
05/04/2018

Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge

Twintig weken wandelen met als afsluiter een vierdaagse in september; dat is de Nationale Diabetes Challenge. U kunt samen met ons meedoen. Want voor de vierde keer op een rij neemt LRJG deel aan dit prachtige initiatief. Zowel diabetespatiënten als andere geïnteresseerden lopen mee om zich fitter en gezonder te voelen, hun glucosewaarden te reguleren, gewicht te verliezen en meer sociale contacten te krijgen. Haakt u ook aan?

> Verder lezen
Gezond winkelcentrum
04/04/2018

Gezond winkelcentrum

U kunt het haast niet gemist hebben; de bouw van Leidsche Rijn Centrum. In dit nieuwe winkelcentrum waar wij ons ook vestigen komt tevens een ruimte voor gezonde initiatieven, genaamd Indekerngezond. Een initiatief dat wij enorm toejuichen.

> Verder lezen
Urine-incontinentie spreekuur
28/03/2018

Urine-incontinentie spreekuur

Ook wel eens last van urineverlies als u in de lach schiet of een sprintje trekt? Dan bent u zeker niet de enige. Bijna de helft van alle vrouwen heeft er last van. Door schaamte of het misverstand dat het niet te behandelen is zien wij echter weinig patiënten op ons spreekuur verschijnen om deze klacht te behandelen. Zonde! Want we kunnen in veel gevallen wel degelijk wat voor u betekenen.

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl