Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Hulpvaardige app
16/12/2020

Hulpvaardige app

Een inneemwekker om uw medicijnen op tijd te nemen en berichten (met bijlages) versturen aan uw zorgverlener. Het wordt u gemakkelijk gemaakt met de app MedGemak. Deze kunt u via de QR-codes in de afbeelding gemakkelijk op uw smartphone downloaden.

> Verder lezen
COVID nazorg in LRJG
16/12/2020

COVID nazorg in LRJG

COVID-19 heeft onze wereld al maandenlang in z’n greep. Veel patiënten van LRJG hebben de ziekte doorgemaakt. We hebben gezien dat het herstel na COVID-19 bij sommige patiënten moeizaam is. Een aantal kampt met klachten zoals bijvoorbeeld verlies van conditie, benauwdheid en ook psychische klachten kunnen een rol spelen.

> Verder lezen
Thuiswerker, blijf bewegen!
15/12/2020

Thuiswerker, blijf bewegen!

Door het thuiswerken lopen veel meer mensen rond met klachten aan de nek, schouders of rug, zo merken onze fysiotherapeuten. Het is heel verleidelijk lang achtereen te zitten. Maar om klachten te voorkomen is bewegen juist erg belangrijk! Neem dus voldoende pauzes en loop bijvoorbeeld een rondje tijdens uw lunchbreak. Daarnaast is het goed om de zithouding af te wisselen.

> Verder lezen
Uw medische gegevens online bekijken
15/12/2020

Uw medische gegevens online bekijken

Is uw inschrijving volledig en heeft u uw identificatie bewijs getoond aan de assistente? Dan kunt u met DigiD inloggen in ons patienten portaal MijnGezondheid.net. Hierin kunt u 24/7 uw dossier inzien, herhaalmedicatie aanvragen, Labuitslagen inzien,  eConsulten aanvragen voor kleine vragen en bijlagen toevoegen. Dat is nu wel handig!

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl