Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

29/04/2019

Opening nieuw wijkbureau

Het weekend van 17 t/m 19 mei is het openingsweekend van het prachtige, nieuwe en duurzame wijkbureau Leidsche Rijn. De Gezonde Wijkalliantie LRVdM maakt hier onderdeel van uit en presenteert zich op zaterdag 18 mei op de netwerkbijeenkomst van Leidsche Rijn Maken We Samen. U bent dan van harte welkom om het nieuwe gebouw te bekijken en te horen wat de Gezonde Wijkalliantie doet rondom eenzaamheid in Leidsche Rijn. Ook ontmoet u de mensen die zich hiermee bezig houden, vanuit medische hoek, vanuit welzijnshoek en vanuit betrokkenheid met Leidsche Rijn en Leidsche Rijners. 

Interesse? Kom dan zaterdag 18 mei van 15.00 uur tot 16.30 uur naar Brusselplein 4, Leidsche Rijn Centrum.

U kunt er ook al op vrijdag 17 mei vanaf 16.30 uur terecht voor de feestelijke opening van het nieuwe wijkbureau Leidsche Rijn, de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum en restaurant Buurten in de Bieb. Deze officiële opening wordt verricht door Wethouder Anke Klein. De spelers van De Vrijstaat TheaterAcademie verzorgen een openingsact met scènes uit hun nieuwe voorstelling PARADE PAARD. Daarna is er volop gelegenheid om het gebouw van binnen te bekijken en elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje bij Buurten in de Bieb.

Het programma op vrijdag 17 mei is als volgt:
* 16.30 uur: start openingsprogramma
* 17.00 uur: officiële opening Wethouder Anke Klein
* 17.30 uur: Zing Nederlands met me, Rondleidingen door het gebouw, Borrel in Buurten in de Bieb 

Er zijn ook leuke activiteiten voor kinderen, dus neem ze gerust mee! Voor de opening op vrijdag moet je je alleen wel even aanmelden.

reclamebureau anno nu ifthen.nl