Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

12/10/2016

LRJG in de media: EenVandaag en EigenLRmagazine

EenVandaag 6 oktober 2016: e-Health 

Donderdag 6 oktober besteedde EenVandaag aandacht aan de stand van zaken en ontwikkeling van e-Health. e-Health gaat over verschillende zorgdiensten waar patiënten online gebruik van kunnen maken, zoals consulten, afspraken maken, medisch dossier inkijken, resultaten bloedonderzoek bekijken en herhaalrecepten aanvragen. LRJG biedt deze online zorgdiensten aan via de digitale gezondheidsdesk Julius Online

Huisarts Hanneke Smits van LRJG werd hiervoor geïnterviewd. Zij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van e-Health bij LRJG. In het interview vertelt ze over waarom LRJG deze vorm van zorgverlening aanbiedt, hoe ze de ontwikkeling hiervan in de toekomst ziet en hoe online zorgverlening zich verhoudt tot een persoonlijk bezoek aan de dokter.

De uitzending kunt u bekijken via Uitzending Gemist. Klik hier op de link (het item begint na 2 minuten).


EigenLRmagazine.nl: Gezonde Wijk

In de herfsteditie van het lokale online magazine EigenLRmagazine.nl vindt u op pagina 34 een artikel over Gezonde Wijk Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern. Karolien van den Brekel, huisarts bij LRJG met veel ervaring in het voorkomen van ziektes en het stimuleren van een gezonde leefstijl, werd hiervoor geïnterviewd. 

Ze vertelt over het belang van het stimuleren van een goede gezondheid in de wijk en het belang van een goede samenwerking tussen de verschillende hulpverleners. Sinds 2011 zijn al uiteenlopende gezonde, maar ook sociale initiatieven opgezet. Ze vertelt ook over haar droombeeld van de toekomst van de Gezonde Wijk.

Klik hier om het magazine te lezen (artikel pagina 34).

reclamebureau anno nu ifthen.nl