Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

08/10/2015

Julius Med-e-zine 4/2015: Medische zorg in beeld

Onlangs heeft mevrouw Hanke Bruins Slot, lid van de Tweede Kamer voor het CDA en woordvoerder zorg, LRJG bezocht om bijgepraat te worden over de ontwikkelingen binnen fysiotherapie. Daar zijn we trots op, omdat wij continu hard werken aan het verbeteren van de medische zorg, samen met andere zorgverleners. Dus houden we graag de zorg in beeld in politiek Den Haag.

Tegelijkertijd betekent ‘medische zorg in beeld’ voor ons ook persoonlijk contact met u in onze gezondheidscentra en tijdens activiteiten in de wijk. En geven we graag een compleet beeld in onze nieuwe brochure van onze zorgverlening, waar wij voor staan en wat wij doen om een hoge kwaliteit van zorg te (blijven) bieden.

In deze Julius Med-e-zine kunt u hier meer over lezen. Ook online helpen wij u graag verder. Bekijk bijvoorbeeld onze video over onze geestelijke gezondheidszorg.

Of als u artrose hebt aan uw knie of heup, dan kunt u op onze website verschillende oefeningen vinden die wij op basis van onderzoek hebben ontwikkeld, en uw pijnklachten mogelijk kunnen verminderen.

Graag delen wij onze laatste inzichten met u.

>> Bekijk hier de Julius Med-e-zine 4/2015

reclamebureau anno nu ifthen.nl