Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

13/10/2015

Informatieavond borstkanker 25 november

Veel vrouwen krijgen op een bepaald moment in hun leven te maken met een knobbeltje in de borst. Bij zichzelf of bij iemand in hun omgeving. Een knobbeltje is gelukkig lang niet altijd kwaadaardig, maar toch krijgt in Nederland één op de acht vrouwen borstkanker.

Daarom organiseren Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra en het St. Antonius Ziekenhuis samen een informatieavond over borstkanker op woensdag 25 november. Graag nodigen we u als inwoner van Leidsche Rijn hiervoor uit.

De huisarts en borstkankerchirurg geven antwoord op vragen zoals:

  • Wat kunt u het beste doen als u een knobbeltje voelt?
  • Is borstkanker erfelijk?
  • Kunt u iets doen om het te voorkomen?
  • Is zelfonderzoek zinvol?
  • Wat gebeurt er als een knobbeltje borstkanker blijkt te zijn?
  • Wat zijn dan de behandelmogelijkheden?

Ook kunt u voelen hoe een borstkankerknobbeltje voelt in een model van een borst.

Voor wie?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp borstkanker, óók voor partners. Als u niet ingeschreven staat bij Julius Gezondheidscentra of St. Antonius Ziekenhuis, bent u ook van harte welkom.

Locatie en tijd

Julius Gezondheidscentrum Parkwijk, Eerste Oosterparklaan 78 in Utrecht. De bijeenkomst duurt van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Meld u aan

Meld u vóór 23 november aan via info@antoniusziekenhuis.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt. Deelname is gratis.

N.B.
Vorig jaar hebben we ook een informatieavond over borstkanker georganiseerd die veel geïnteresseerden trok. Lees meer...

reclamebureau anno nu ifthen.nl