Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

02/07/2015

Het Leidsche Rijn Gezondheidsproject groeit!

Het Leidsche Rijn Gezondheidsproject (LRGP) is in volle gang en groeit nog steeds. Bovenop de circa 10.000 deelnemers die we al hadden, hebben tot nu toe meer dan 200 mensen die ingeschreven staan bij LRJG zich dit jaar aangemeld voor dit grootschalige onderzoek. Wij zijn hier erg blij mee!

Hoe meer deelnemers, des te beter wij verschillende onderzoeken kunnen doen als basis voor het verbeteren van de kwaliteit van onze zorgverlening.

Gratis medische check
Deelnemers krijgen een intake, waarbij ze een gratis medische check-up ontvangen. Het aantal momenten in de week voor deze intake hebben we onlangs uitgebreid naar vier middagen en avonden.

Daarnaast bestaat nu de mogelijkheid om op alle locaties van LRJG de intake te doen.  Zo kunnen we deelnemers sneller van een intake en check-up voorzien, dicht bij hen in de buurt.

Reactie van een deelnemer
"Ik vind het fijn dat ik de mogelijkheid krijg om een gratis medische check-up te ontvangen, ongeacht of ik nu wel of geen klachten heb. Daarnaast vind ik het handig dat ik ook in de avonduren terecht kan. Zo hoef ik geen vrij te nemen van mijn werk."

Doet u ook mee?
Op www.lrgp.nl vindt u meer informatie. Hier kunt u ook een toestemmingsverklaring downloaden en deze inleveren bij onze balie. Zodra u deze hebt ingeleverd krijgt u zo snel mogelijk bericht.

Hebt u nog vragen? Stuur gerust een mail naar info@lrgp.nl of bel 030 - 6866145.

reclamebureau anno nu ifthen.nl