Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

29/03/2015

Gezonde Wijk activiteiten komende periode

In Leidsche Rijn bundelen verschillende partijen, zoals LRJG, hun krachten en organiseren de komende periode diverse activiteiten om op een gezellige, motiverende manier samen met gezondheid bezig te zijn. Laat u inspireren om in beweging te komen en wees erbij!

Lintwurmpie Run - 6 april

Speciaal voor kinderen een gezellige Run! En meer dan 1.000 kinderen lopen mee. Na afloop is er een Gezondheidsplein, met een stand van Gezonde Wijk Leidsche Rijn Vleuten De Meern. LEES MEER

Health Challenge in de 100 dagen vóór de Tour - 9 t/m 11 april

In samenwerking met Harten voor Sport, Bibliotheek Vleuterweide en diverse andere partners: fittesten en activiteiten voor jong en oud als aftrap voor de gezamenlijke Health Challenge op:

Donderdag 9 april van 10:00 - 12:00 uur, voor senioren, locatie Bibliotheek Vleuterweide (Cultuurcampus). 

Zaterdag 11 april van 12:00 - 16:00 uur, voor iedereen, locatie Bibliotheek Vleuterweide.

Download de flyer voor meer informatie en het programma.

Gezonde Wijk Dag - 13 juni

Vervolg op de Health Challenge, inclusief grote ‘gezondheidsmarkt’ in één van de parken in de wijk (nog te bepalen). Laat u inspireren op het gebied van gezond leven door informatiestands, activiteiten, wedstrijden, workshops en optredens. Voor jong en oud.

Diabetes Challenge

Wekelijkse wandelgroep voor mensen met diabetes onder begeleiding van een professional. Samen trainen om een doel te halen: binnen 4 dagen een bepaalde, uitdagende afstand wandelen in september.

Inschrijven en informatiebijeenkomst op 11 april tijdens de Gezond en Fit Dagen in Bibliotheek Vleuterweide. U kunt zich ook per mail inschrijven.

Gezonde Avondvierdaagse

Na een sportieve prestatie als de avondvierdaagse verdient uw kind natuurlijk een beloning. Denk hierbij eens aan leuke, gezonde en originele alternatieven in plaats van snoep. Doe hier inspiratie op: LINK

Schrijf u HIER in voor de Avondvierdaagse bij u in de wijk.


Hebt u vragen of ideeën over de activiteiten voor een Gezonde Wijk?

Neem dan contact op met Astrid van den Broek, coördinator Preventie & Gezonde Wijk per mail

 

reclamebureau anno nu ifthen.nl