Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

23/02/2017

Festival: Actief en gezond ouder worden in Utrecht

Een fijne stad om in te leven is ook een stad waarin je fijn oud(er) kunt worden, actief kunt blijven, anderen ontmoeten en waarin het u makkelijk wordt gemaakt te werken aan uw gezondheid. In Utrecht is er veel te doen op dit gebied. Tijdens het festival Actief en gezond ouder worden in Utrecht komt u daar achter.

Workshops van (sport)sterren

Het festival belooft een gezellige middag te worden die volledig in het teken staat van actief zijn en gezondheid. Het is interessant voor alle Utrechtse inwoners die zin hebben in een leuke actieve en leerzame middag. U kunt deelnemen aan lezingen, workshops, demonstraties en langs de vele marktkramen lopen. Er is van alles te doen op het gebied van bewegen, dans, theater en sport. Beweeg mee met Olga Commandeur (bekend van Nederland in beweging). De FC Utrecht OldStars demonstreren walking football. En oud-topschaatser en meervoudig wereldkampioen Carl Verheijen geeft u tips om gezond ouder te worden. Volg een workshop over omgaan met tablet en maak kennis met Zora de zorgrobot. De lekkere hapjes en drankjes maken de middag compleet.

Waar & wanneer
Maandag 27 maart 2017
14.00- 17.00 uur
Het Vorstelijk Complex (Prinses Beatrixlaan 2a in Zuilen)

Vervoer & handig om te weten
Bent u minder mobiel en/of behoort  gebruik van de regiotaxi niet tot uw mogelijkheden? Geen nood, tegen een kleine vergoeding kunt u gebruikmaken van de volgende vervoersmogelijkheden: De Buurtmobiel (tel. 06-39721486) voor Utrecht Overvecht, Vecht en IJssel (tel. 030-2856213) voor Zuidwest-Utrecht en de DomstadPlusbus (tel. 030-2361793) voor alle overige Utrechtse wijken.

Het festival is gratis maar aanmelden wordt wel op prijs gesteld. Dit kan via www.utrecht.nl/festivalgezondoud of telefonisch bij U Centraal: 030-2361770. Heeft u een vraag over het festival? Neem dan contact op met de gemeente Utrecht via secretariaatmeedoennaarvermogen@utrecht.nl.

Mogelijk gemaakt door

Het festival ‘Actief en gezond ouder worden in Utrecht’ wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht, Zilveren Kruis, de COSBO, de Adviescommissie Ouderenbeleid, Samen in de Stad, U Centraal, het Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen (NUZO), Buurtteam Sociaal, AxionContinu, Buurtzorg, Careyn, Leven en Zorg en de huisartsen Utrecht Stad.

reclamebureau anno nu ifthen.nl