Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

17/06/2020

Clientenraad LRJG

De stichting Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra (LRJG) is een overkoepelende organisatie van vijf gezondheidscentra in Leidsche Rijn (Leidsche Rijn Centrum, Parkwijk, Terwijde, Veldhuizen en Vleuterweide). Naast huisartsenzorg leveren wij ook zorg door onder andere praktijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners GGZ en bieden wij fysiotherapeutische behandeling.

De ervaringen en meningen van gebruikers van de zorg kunnen zorgverleners veel informatie opleveren, en daardoor helpen bij het verbeteren van de zorg. Tevens is een cliëntenraad voor een gezondheidscentrum een wettelijke verplichting geworden. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die zitting willen nemen in de cliëntenraad (in oprichting).

De cliëntenraad behartigt binnen het LRJG de gemeenschappelijke belangen van patiënten.

Een cliëntenraad is een belangrijk adviesorgaan dat zich verdiept in het beleid van de organisatie vanuit het perspectief van patiënten: vanuit eigen ervaringen, maar zeker ook door informatie op te halen bij andere gebruikers van de zorg.

De cliëntenraad zal om de twee maanden overleggen met de directie en tussendoor zo nodig overleg hebben met elkaar. Er is een financiële onkostenvergoeding beschikbaar voor deelnemers.

Heeft u interesse en tijd om deel te nemen of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met directiesecretaresse Maaike van de Weijer via info@lrjg.nl of telefonisch: 030 6866110

reclamebureau anno nu ifthen.nl