Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Storing telefoon locatie Terwijde
09/12/2019

Storing telefoon locatie Terwijde

I.v.m. een telefonie storing op locatie Terwijde zijn er wat langere wachttijden aan de lijn. Blijft u vooral aan de lijn.

> Verder lezen
De vakantiekilo’s eraf
04/10/2019

De vakantiekilo’s eraf

De zomervakantie zit erop. Hopelijk heeft u ontzettend genoten van het mooie weer, een bijzondere reis of een fijne tijd met familie of vrienden. Maar misschien heeft het u ook wat extra bagage gebracht, de zogenoemde ‘vakantiekilo’s’. Onze fysiotherapeut Lilly Alefs weet veel van een gezonde leefstijl, beweging en voeding en heeft daarom tips om deze (of andere) kilo’s op een gezonde en realistische manier kwijt te raken!

> Verder lezen
Samenwerking hospice
23/09/2019

Samenwerking hospice

Per 1 juni heeft LRJG een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Johannes Hospitium in Vleuten. Dokter Smits-Pelser is hierdoor niet alleen werkzaam meer als huisarts, maar ook als hospice-arts. De kennis die ze hier opdoet deelt zij met haar collega’s in de wijk. Daarnaast wil LRJG in de toekomst projecten opzetten om de palliatieve zorg in het hospice en bij de mensen thuis te verbeteren.

> Verder lezen
Ander gesprek
21/09/2019

Ander gesprek

Heeft u al een ‘ander gesprek’ gevoerd?

Voelt u zich gelukkig? Of juist eenzaam? Ervaart u veel vrijheid in de keuzes die u kunt maken, of ervaart u juist beperkingen hierin? Als zorgverleners hierover in gesprek gaan met de patiënt ontstaat een ander soort gesprek waarin het niet gaat over klachten of ziekte, maar over hoe u gezondheid ervaart.

> Verder lezen
reclamebureau anno nu ifthen.nl