Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen het domein fysiotherapie. De sportfysiotherapeut begeleidt mensen die na een blessure of ziekte weer naar hun oorspronkelijke sportbeoefening willen terugkeren. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol bij blessurepreventie en advies voor iedereen sport of dit wil gaan doen. Het niveau van uw sportbeoefening is hierbij niet van belang. We leveren immers persoonlijke zorg!

Na het in kaart brengen van uw klachten en het ontstaan daarvan, zal een herstelprogramma worden opgesteld gericht op uw sportieve hulpvraag. Het accent zal liggen op het lokaal én algemeen verbeteren van uw grondmotorische eigenschappen zoals kracht, snelheid en coördinatie. Bij het LRJG werken onze (sport)fysiotherapeuten met digitale oefenprogramma’s, zo heeft u zo veel als mogelijk zelf de regie in handen tijdens uw behandeltraject. Daarnaast werken wij samen met sportcentrum de Meern. Zo kunt u, met het advies en de oefeningen van uw sportfysiotherapeut, zelfstandig verder werken aan uw herstel in een professionele omgeving.

Ook kunt u een afspraak maken bij het Julius Sportspreekuur op locatie Parkwijk. In een gezamelijk spreekuur kijken kaderhuisarts bewegingsapparaat Gerard Hurenkamp en sportfysiotherapeut Jaap Strik gezamelijk naar uw blessure en voorzien u van persoonlijk advies.

Uw behandeling bij de sportfysiotherapeut wordt gedeclareerd als een reguliere behandeling fysiotherapie en wordt gedekt door uw aanvullende fysiotherapie verzekering. Bent u niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Klik HIER voor onze tarieven.

Heeft u nog vragen?

Stel ze gerust aan onze assistentes via mail: fysio@lrjg.nl of telefoon: 030 6690827

reclamebureau anno nu ifthen.nl