Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Move yourself

KOM IN BEWEGING | BEREID U VOOR OP DE TOEKOMST

Het is helaas maar al te waar: ouderdom komt met gebreken. Maar hoe zorgt u ervoor dat u ondanks deze gebreken zelfstandig kunt blijven functioneren in uw eigen woonomgeving? Doe mee aan de MOVE YOURSELF screening en werk aan een goed voorbereide toekomst!

Wat houdt de MOVE YOURSELF screening in?
De check bestaat uit een aantal korte testen waarbij u zich moet inspannen, dus trek gemakkelijke kleding aan. Daarnaast zullen u een aantal vragenlijsten worden afgenomen. In één uur wordt u getest op lichamelijke fitheid en uw omgang met het ouder worden. Meteen na de check krijgt u een persoonlijk advies over wat u kunt doen om zo fit mogelijk te blijven.

Wanneer?
Wanneer het u uitkomt! Neem contact op met het planbureau voor een afspraak. Dit doet u door een mail te sturen naar fysio@lrjg.nl of te bellen naar 030-6690827.

Wat kost het mij?Wanneer u aanvullend verzekerd bent zijn er voor u geen kosten verbonden aan de MOVE YOURSELF screening.
Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent kost het u 35,-.

Waar kan ik dit doen?
De screening vindt plaats op de afdeling fysiotherapie van het Julius Gezondheidscentrum, waar ook de POH en uw huisarts zich bevindt.

reclamebureau anno nu ifthen.nl